IT SERVICES.

Naast beveiliging specialiseert CTB Totaal Beveiliging zich ook in een breed scala aan IT Services.

Services.

Aanleggen Glasvezel

Versnel uw internetverbinding en minimaliseer data-verlies

Netwerkbeheer

Van slimme cloud-oplossingen tot WiFi optimalisatie

VoIP Oplossingen

Altijd bereikbaar op uw vaste (zakelijke) nummer

ICT SERVICES

Glasvezel.

In 1985 verkondigde de wetenschapper Titulaer voor het eerst de potentiële mogelijkheden voor glasvezel aan op TV. Een wereld waarbij alles razendsnel verbonden is door één flinterdun ‘draadje’.

Het duurde echter nog even voordat dit een realiteit werd, maar inmiddels geniet bijna iedereen in Nederland de mogelijkheid voor glasvezel. Bij de meeste internet providers loopt gemiddeld 97% van het dataverkeer via glasvezel. Maar hoe zit dat met uw eigen terrein?

CTB Totaal Beveiliging specialiseert zich in het aanleggen, repareren en onderhouden van glasvezelnetwerken aan woningen en bedrijfsterreinen. Ook voeren we lasreparaties uit waarbij wij kabelbreuken volledig lassen zonder enig signaalverlies.

Glasvezelnetwerken hebben de mogelijkheid tot zeer hoge snelheden, waarbij onderlinge netwerken snelheden tot zelfs 10 Gb/s kunnen behalen. Ook is er minder dataverlies, omdat deze netwerken uit minder afzonderlijke onderdelen bestaan.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Offertes kunnen worden aangevraagd via het aanvraagformulier.

Bereik

snelheden

tot 10 Gb/s

AANLEG GLAZVEZEL NETWERK

Creëer stabiele en zeer snelle netwerk-omgevingen in uw eigen woning. Ook specialiseert CTB zich in het aanleggen van netwerken op grotere (bedrijfs)terreinen.

REPARATIE EN ONDERHOUD

Wij leveren voordelige onderhoudscontracten, waarbij we ons o.a. specialiseren in het repareren van kabelbreuken of het oplossen van problemen in defecte hardware.

GROOTSCHALIGE PROJECTEN

CTB Totaal Beveiliging voert regelmatig grootschalige projecten uit voor zakelijke klanten. Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten over glasvezel

We krijgen wekelijks veel vragen gesteld over glasvezel. We hebben de meest gestelde vragen alvast voor u beantwoord. 

Waarom is glasvezel beter dan een UTP netwerk?

Glasvezel is vele opzichten beter dan een ouderwets netwerk op basis van UTP verbindingen. Zo zijn UTP kabels alleen beschikbaar in lengtes tot maximaal 100m voordat het signaal weer versterkt dient te worden. Een afzonderlijke glasvezelkabel kan kilometers overbruggen en omdat er minder afzonderlijke onderdelen worden gebruikt, geniet de klant op deze manier van minimaal signaalverlies. Daarnaast is de gemiddelde verbinding tot wel 10 keer sneller dan de ouderwetse UTP verbinding.

Wat voor kabelsoorten zijn beschikbaar?

Glasvezelkabels bevatten meerdere vezels, waarbij 2, 4, 6, 8 en 12 de gangbare maatvoeringen zijn. Voor gecompliceerde netwerkinstallaties zijn zelfs kabels met 92 vezels mogelijk. In vergelijking met UTP verbindingen komen 2 vezels overeen met 20 UTP kabels. Ook zijn lengtes tot enkele kilometers mogelijk. 

Hoe snel kan een glasvezelnetwerk worden aangelegd?

Dit is varierend per klant en is afhankelijk van een aantal factoren. Kleinere projecten worden meestal binnen  1 dag afgerond, waarbij grotere (bedrijfs)projecten enkele weken kunnen duren. 

Zijn jullie werkzaam in het buitenland?

CTB Totaal Beveiliging is veel werkzaam in grensgebieden en is daarom ook beschikbaar voor klanten in Duitsland en Belgie. 

ICT SERVICES

Netwerkbeheer.

Goede beveiliging werkt uitstekend in combinatie met een goed en veilig netwerk. CTB Totaal Beveiliging specialiseert zich naast beveiligingsapparatuur ook in het aanleggen van veilige netwerkomgevingen, zoals glasvezel en VoIP. 

Dit gaat van de realisatie van slimme cloud oplossingen tot het aanleggen van een compleet bedrijfsnetwerk. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen of gelijk via het aanvraagformulier een offerte aanvragen.

Alles onder 1 dak.

Bij CTB Totaal Beveiliging kunt u genieten van ons brede scala aan ICT services.

CLOUD OPLOSSINGEN

Al uw gegevens, applicaties en instellingen veilig opgeslagen in een cloud-server. Via deze omgevingen is data-verlies niet meer mogelijk en is uw data overal ter wereld toegankelijk.

AANLEGGEN NETWERK

Het aanleggen van een compleet netwerk in een privewoning, bedrijfspand of zelfs tuin, middels routers, draadloze en bekabelde verbindingen. 

WIFI OPTIMALISATIE

Om optimale resultaten met uw apparatuur te behalen, dient de draadloze verbinding in uw gehele omgeving te werken. Wij zijn gespecialiseerd is het behalen van uitstekende resultaten in uw draadloze netwerk.

VOIP OPLOSSINGEN

Om optimale resultaten met uw apparatuur te behalen, dient de draadloze verbinding in uw gehele omgeving te werken. Wij zijn gespecialiseerd is het behalen van uitstekende resultaten in uw draadloze netwerk.

OFFERTE AANVRAGEN

+31 (0)541 796 553

ICT SERVICES

VoIP oplossingen.

CTB Totaal Beveiliging specialiceert zich in het aanleggen van VoIP netwerken binnen uw woning of bedrijf. 

VoIP telefonie, beter bekend als Voice over IP betekent bellen via een internet verbinding. Omdat onze internetverbindingen steeds sneller en betrouwbaarder worden, wordt deze vorm van bellen steeds populairder. Het grootste voordeel van VoIP is dat je niet meer afhankelijk bent van een vaste werkplek. Thuiswerken is geen enkel probleem, gezien alle gesprekken doorgeschakeld kunnen worden naar een mobiele telefoon of zelfs een laptop. 

Zelfs als u niet verbonden bent met internet, kan er worden doorgeschakeld naar uw normale GSM nummer of kan er nogmaals worden doorverbonden naar een collega of partner. Flexibiliteit en locatie-onafhankelijkheid zorgen niet alleen voor meer vrijheid en professionaliteit, maar ook voor een betere bereikbaarheid.

N

OVERAL BEREIKBAAR

Al uw oproepen doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon en/of laptop. 

N

LAGE KOSTEN

De kosten voor een telefoon gesprek via VoIP zijn lager dan oproepen via normale telefoonverbindingen. 

N

FLEXIBILITEIT

Met VoiP kunt u gemakkelijk gebruikers toevoegen zonder nieuwe nummers aan te schaffen.

N

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Voorkeursinstellingen kunnen allemaal op gebruikersniveau worden ingesteld.

N

OVERAL BEREIKBAAR

Al uw oproepen doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon en/of laptop. 

N

LAGE KOSTEN

De kosten voor een telefoon gesprek via VoIP zijn lager dan oproepen via normale telefoonverbindingen. 

N

FLEXIBILITEIT

Met VoiP kunt u gemakkelijk gebruikers toevoegen zonder nieuwe nummers aan te schaffen.

N

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Voorkeursinstellingen kunnen allemaal op gebruikersniveau worden ingesteld.

Offerteaanvraag.

Na het invullen van het aanvraagformulier, zullen we binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

CTB Totaal Beveiliging

Het Stift 1
7595 LE Weerselo

Bel ons

+31 (0)541 796 553

Email

info@ctbtotaalbeveiliging.nl